Главная » Прес-центр » Новини компанії » 2018 » Практична конференція "Експлуатація зерносушарки LAW SBC. Технологія сушіння зернових та олійних культур"

27 квітня 2018 р. у конференц-залі готелю "Лермонтовський", м. Одеса, в рамках програми сервісної підтримки та обслуговування зерносушарок LAW, наша компанія провела практичну конференцію "Експлуатація зерносушарки LAW SBC. Технологія сушіння зернових та олійних культур".

У заході взяли участь представники компаній, які експлуатують зерносушарки LAW.

Для учасників було зроблено доповідь щодо технологічних аспектів процесу сушіння зернових та олійних культур.

Учасники конференції, перед початком сезону, освіжили свої навички роботи з обладнанням, провели аналіз можливих помилок у процесі сушіння та способи їх усунення. Особливу увагу в обговоренні було приділено правилам пожежної безпеки та діям щодо запобігання подібних ситуацій у процесі сушіння. Оператори сушарок отримали можливість зустрітися зі своїми колегами з усієї України, поділитися досвідом та отримати відповіді на всі запитання від фахівців нашого Сервісного підрозділу.

Ми сподіваємося, що наші клієнти будуть успішно застосовувати отриману інформацію на практиці і плануємо проведення аналогічних семінарів у майбутньому.

Слідкуйте за новинами на нашому сайті

www.grain-dryers.com.ua